Veteranlunch med föredrag

Torsdagen den 26 oktober kl 1200 -- 1330

Platsen är Trianon, Eksjö Garnision

Ingegerd Hultin Bouveng berättar kring sina erfarenheter som sjuksköterska vid internationella insatser.

Anmälan sker till Lennart Blom, 070-65 00 333,  alternativt till Peter Ekbladh, 0381-61 11 51, senast klockan 18.00 på måndagen den 23 oktober.

Deltagare från Kamratföreningen Smålandsartillerister löser själva sin resa till Eksjö. Kamratföreningen Smålandsartillerister organiserar inte någon samåkning.

Kamrater!

Sveriges Militära Kamratföreningars Riksförbunds (SMKR) medlemmar hälsas välkomna till det populära  förmånskonceptet MILITÄRRABATT, som drivs i samarbete med Svenska Soldathemsförbundet. Tidigare har MILITÄRRABATT bara gällt för personal i Försvarsmakten och Hemvärnet, men nu får SMKR också tillgång till alla rabatter och förmåner som presenteras där. MILITÄRRABATT ger dig unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter - i vanliga butiker och på nätet.

Att vara med i MILITÄRRABATT är kostnadsfritt och gäller under två år. Därefter kan du fortsätta handla med mycket fina rabatter om du fortfarande är medlem i SMKR.

SÅ HÄR GÅR DU MED:

  • Gå till www.militarrabatt.se/bli-medlem Fyll i namn, användarnamn och lösenord.
  • Välj/Ange "KAMRATFÖRENING" under "Vapenslag/Organisation" (OBS! Registreringen misslyckas om du skulle välja något annat).
  • Ange den aktiveringskod som då fått via e-post från Kamratföreningen Smålandsartillerister (OBSERVERA att aktiveringskoden ska skrivas med VERSALER) samt fyll i resterande fält. Koden gäller under en begränsad tid (60 dagar från och med den 21 augusti), om webmaster har räknat rätt så gäller koden till och med den 19 oktober!.
  • Tryck på knappen "Registrera"

 

Om du får problem med registreringen eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta MILITÄRRABATT på andressen  . De svarar normalt direkt eller inom någon timma på normala kontorstider. Observera att koden gäller under en begränsad tid.