Vårresan våren 2018 genomförs lördagen den 26 maj.

Cesarstuga är målet för årets vårresa.

Preliminärt gäller att:

Priset för resan är 200:- och då ingår eventuellt inträde, guidning och lunch. I lunchen ingår sallad, bröd, dryck och kaffe.

Vi åker gemensamt i buss från "VALVET" (kaserngårdssidan) klockan 08.00 (OBS! Tidigarelagd avresa!). Parkera närmast kasernbyggnaden då parkering på den stora parkeringen på kaserngården endast är tillåten från klockan 10.00.

Vi beräknar att vända hemåt kl 14.30 och vara hemma till klockan 16.30.

Som vanligt är det anmälan till klubbmästaren och han vill ha anmälan en vecka före (lördagen den 19 maj) om man önskar delta. Klubbmästaren är tacksam om du avbokar om du efter anmälan trots allt inte kan delta. Klubbmästaren Anders Gustafsson nås på 076-798 42 24 eller via e-post 

Tisdagen den 29 maj är det Veterandagen!

Buss avgår från Växjö, Coop Extra Norremark, kl 05.15. Buss avgår från Eksjö, besöksparkeringen vid Ing 2, kl 0700. Kort rast på vägen upp. 

På plats i Stockholm följer vi utställningar och ceremoni samt middag i tältet. Det finns möjlighet att köpa lunch och fika. Anmälda deltagare bjuds på middag i mässtältet efter ceremonin. Anmälan till klubbmästaren () senast den 14 maj.Deltagandet är kostnadsfritt för de som anmält sig till klubbmästaren enligt ovan. Ingen matbiljett behövs. 

Fanborgen samlas klockan 13.30 och kort därefter börjar ceremonin.

Tyvärr kan vi inte följa kvällens program. Buss avgår ca 17.30. Exakt tid överenskommes på plats i bussen.