När ni öppnar hemsidan så dyker en inloggningsruta upp. Glöm den!

Klicka på någon av de fasta länkarna, antingen i den övre raden, exempelvis "Hem" eller någon av länkarna i Meny-rutan till vänster, eller någon av punkterna i "Aktuellt" så försvinner inloggningsrutan.

Hemsidan är inte helt enkel att administrera för en amatör. Jag försökte skapa en dold inloggning för styrelsen till arbetsdokument som bara styrelsen skulle ha tillgång till. Men det gick åt pipsvängen. Hela hemsidan höll på att välta. Lyckades rädda det mesta. Vet dock inte hur jag ska få bort inloggningsrutan. Ska försöka få kontakt med någon form av support för att försöka lösa detta, vilket inte visat sig helt enkelt.....

Av en slump kom jag på ett enkelt sätt att slippa inloggningsrutan. När ni har öppnat hemsidan och tagit er förbi inloggningsrutan (enligt ovan) så har ni hemsidan så som den ska se ut. I det läget sparar ni sidan som en favorit (det finns oftast någon symbol för detta i samma fönster som där ni skriver ut hemsidans adress, oftast en stjärna). Enkelt att öppna sidan och ni slipper den förtretliga inloggningsrutan.

//Anders Leicht