Kamrater!

Sveriges Militära Kamratföreningars Riksförbunds (SMKR) medlemmar hälsas välkomna till det populära  förmånskonceptet MILITÄRRABATT, som drivs i samarbete med Svenska Soldathemsförbundet. Tidigare har MILITÄRRABATT bara gällt för personal i Försvarsmakten och Hemvärnet, men nu får SMKR också tillgång till alla rabatter och förmåner som presenteras där. MILITÄRRABATT ger dig unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter - i vanliga butiker och på nätet.

Att vara med i MILITÄRRABATT är kostnadsfritt och gäller under två år. Därefter kan du fortsätta handla med mycket fina rabatter om du fortfarande är medlem i SMKR.

SÅ HÄR GÅR DU MED:

  • Gå till www.militarrabatt.se/bli-medlem Fyll i namn, användarnamn och lösenord.
  • Välj/Ange "KAMRATFÖRENING" under "Vapenslag/Organisation" (OBS! Registreringen misslyckas om du skulle välja något annat).
  • Ange den aktiveringskod som då fått via e-post från Kamratföreningen Smålandsartillerister (OBSERVERA att aktiveringskoden ska skrivas med VERSALER) samt fyll i resterande fält. Koden gäller under en begränsad tid (60 dagar från och med den 21 augusti), om webmaster har räknat rätt så gäller koden till och med den 19 oktober!.
  • Tryck på knappen "Registrera"

Om du får problem med registreringen eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta MILITÄRRABATT på adressen info@militärrabatt.se  De svarar normalt direkt eller inom någon timma på normala kontorstider. Observera att koden gäller under en begränsad tid.